Tvätta bilen med grumme såpa

Jag har en granne som bara tvättar bilen med diskmedel eller ibland såpa och som påstår att det är det bästa man kan tvätta bilen med. Detta inlägg är min högst personliga uppfattning efter års erfarenhet av att använda Såpa till biltvätt. Orsaken till att man tvättar sin bil är för . Tvätta bilen miljövänligt, med såpa som ersätter både schampo och avfettning.

För dig som tvättar och städar själv. Hej, i dessa miljötänkandets dagar funderade jag på att tvätta bilen med såpa istället för konventionella biltvättprodukter 😕

Din bil mår bra av att vara ren men den mår dåligt av att tvättas på fel sätt. Så här gör du för att tvätta skonsamt, effektivt och miljövänligt. Det tvättar bort vaxskiktet på lacken.

Att tvätta en bil är ingen konst. Men det går att göra bort sig rätt ordentligt. Här är tio vanliga misstag som kan bli både kostsamma och jobbiga. Ett samarbete mellan Tonic Produktion AB och Omnicom Media.

Om du gillar att spraya så kan du blanda ml såpa och dl vatten i en flaska med spraymunstycke. En flaska såpa räcker till 150 .

Tvättar bilen med Yes, även den blir blank och fin. Provade idag me fönsterputs, grönsåpa , diskmedel, globex koncentrerat. Igår började jag tvätta husbilen och svor över alla feta väl fastklistrade insekter. Ett helt oöverträffat medel till bland annat insekter på bilen.

Jag skulle inte ens tänka tanken att tvätta bilen med diskmedel, man diskar inte. Brukar använda en blandning av yes och grumme såpa. Nu är det ”biltvättarhelg” och då passar vi på att bjuda på goda råd. Här är de vanligaste misstagen som skadar din bil – undvik dem! Min bil gillar också avfettning.

Hjulen tas av varje gång och borstas rena med vatten och såpa. Min pappa brukar alltid tvätta bilen med diskmedel men jag har hört det inte är bra. Nu jag har fått egen bil undrar jag om någon vet varför det . Men nu… Såpa är ju det bästa. Jag har alltid haft en flaska såpa ståendes hemma, men egentligen har den mest stått ensam och. Grumme Tvättsåpa får agera schampoo.

Glöm inte heller att gnida in däckens sidor med såpa – de kommer att se fantastiska ut! Låt den svalna och tvätta ur den med vatten. Jag skulle prova med flytande såpa först eftersom det är billigt och har det.

Det känns helt galet att tvätta bilen med såpa , men jag ska inget . Tvätta aldrig bilen på gatan, p-platsen eller garageuppfarten eftersom förorenat. Tvätta med såpa , miljöanpassat diskmedel eller ett miljömärkt bilschampo. PS numera gör jag samma med bilen funkar också. Spruta såpa på insidan av toaletten och använd sedan toalettborsten.

Fettfläckar på kläderna: Gnugga in lite såpa och låta stå i en timme och sedan tvätta plagget i tvättmaskin.